sâmbătă, 29 decembrie 2012

Poveste motivațională: Meciul de baseball


Micul jucător de basketball, Tanner Munsey, lovi cu putere mingea şi încercă să-l atingă pe jucătorul care alerga de la baza întâi la a doua. Arbitrul Laura Benson, decretă “out” pentru adversarii lui Tanner. Surprinzător, băiatul fugi spre arbitru recunoscând că nu reuşise să îl atingă pe jucător.

Atunci arbitrul Laura Benson îsi schimbă decizia şi îl trimise pe jucătorul advers la a doua bază. Pentru sinceritatea sa Tanner primi de la antrenorul lui permisiunea de a mai lovi o dată mingea. Două săptămâni mai târziu, Laura Benson a fost iar arbitru la un meci de baseball.

Tanner era unul dintre jucători şi incidentul se repetă. De această dată, Laura decretă că Tanner nu reuşise să îl atingă pe jucător. Punctul era pierdut. Tanner o privi pe arbitră fără să scoată nici măcar o vorbă. Se întoarse la locul său.

Benson simţi că ceva nu este în regulă şi îl chemă pe Tanner: “Ai reuşit să îl ating?” “Da”, spuse simplu Tanner.

Benson îsi schimbă decizia, acordând un punct echipei lui Tanner.

Antrenorii echipei adverse contestară decizia arbitrului, iar ea le explică ce se întâmplase cu două săptămâni în urmă. “Dacă un copil este atât de cinstit”, spuse ea, “atunci trebuie să-i acord un punct.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu